Muž a žena vo vianočnom oblečení so zabalenými vianočnými darčekmi

Nápady na vianočné darčeky pre vašich blízkych

Nájsť perfektný vianočný darček môže byť náročná úloha, najmä ak má byť pre niekoho, koho milujete, a chcete mu spraviť skutočnú radosť. Najnepríjemnejšie je, keď darčekom netrafíte celkom do čierneho. Preto odporúčame zamerať sa na niečo, pri čom bude hneď jasné, že ste výberu venovali námahu. Darček pre vášho milovaného bude tak ešte výnimočnejší.

Vianočné priania: túžby verzus potreby

Ďalším dôležitým bodom pri výbere vianočného darčeka je zváženie túžob a potrieb obdarovaného.

Darčeky, ktoré chcú

Najjednoduchšie darčeky, ktorými potešíte svojich blízkych, sú tie, o ktoré konkrétne požiadali alebo o ktorých ste počuli, ako ich spomínali. Môže to byť napríklad vytúžený šperk, o ktorom už dlhší čas rozprávajú. Je však potrebné mať na pamäti, že tento náznak už mohol zachytiť iný člen rodiny a obstaral tak rovnaký darček.

Darčeky, ktoré potrebujú

V opačnom prípade môžete hľadať darčeky, ktoré sa im budú hodiť. Zmysluplné môžu byť aj v prípade, že si o ne vyložene nepožiadali. Niečo, čo by mohli skutočne využiť, môže vášho blízkeho naozaj potešiť. Môžu to byť každodenné veci ako spodná bielizeň, ponožky, uteráky alebo pohodlný župan. Prípadne niečo trochu univerzálnejšie, napríklad predmety do domácnosti, vankúše, deky alebo doplnky do kuchyne alebo kúpeľne.

Tipy na vianočné darčeky pre každého

Niektoré darčeky sa hodia viac vašej mame ako vášmu otcovi a je nepravdepodobné, že by si priateľka priala to isté, čo manžel. Nižšie nájdete výber nápadov na vianočné darčeky, ktorými sa môžete inšpirovať.

Majte na pamäti, že toto sú len návrhy – perfektný darček pre jednu osobu môže byť úplne mimo pre inú, bez ohľadu na ich pohlavie, vek alebo preferencie. Určite si dobre premyslite, čo by váš milovaný ocenil, a vymyslite niečo na základe ich osobnosti a záujmov.

Darčeky pre ženy

Darčeky pre mužov

Darčeky pre mamu

Darčeky pre otca

Darčeky pre priateľku alebo manželku

Darčeky pre manžela alebo priateľa

Herné vybavenie pre mladého muža

Ak premýšľate, čo by sa hodilo ako darček pre 12-ročného chlapca, nie ste sami. V tomto veku mnohí investujú väčšinu času do koníčkov, ako je hranie hier, ktoré sú často spojené s vyššou cenou. Ako ale splniť ich herné sny bez toho, aby ste museli vyhlásiť bankrot?

V JYSKu nájdete skvelé ponuky na herný nábytok, vrátane širokého sortimentu herných kresiel a stolov, ktoré predstavujú cenovo dostupné možnosti kvalitného vybavenia. Ak hľadáte skôr niečo skladnejšie, zvážte zábavnú súpravu obliečok s motívom Minecraftu – ideálny darček pre fanúšikov populárnej hry a šikovná alternatíva k hernému vybaveniu.

Nápady na balenie vianočných darčekov

Hľadáte premyslené nápady, ako túto sezónu zabaliť vianočné darčeky? Pre inšpiráciu si pozrite náš blog o 6 kreatívnych spôsoboch, ako zabaliť vianočné darčeky.

Objaviť viac

Tipy na útulné vianočné prestieranie

Tipy na útulné vianočné prestieranie

Sprievodca vianočným osvetlením

Sprievodca vianočným osvetlením

Vianoční škriatkovia sú tu

Vianoční škriatkovia sú tu

Ako sušiť bielizeň v interiéri: 7 základných tipov

Ako sušiť bielizeň v interiéri: 7 základných tipov